Bucuresti – Capitala Comediei în luna Septembrie

 

 

 

 

După o vară toridă cum să-ți pui mai bine bronzul în evidență dacă nu printr-un zâmbet larg, până la urechi? Motive ai destule și încap toate într-o săptămână dedicată comediei de cea mai bună calitate. Între 22 și 28 Septembrie BUCHAREST COMEDY WEEK se întâmplă în București și anunță o ploaie de hohote de râs. Stay tuned! Mai jos detalii….

Bucharest Comedy Week

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte de un cadou special ce va marca o noua premiera in spatiul cultural romanesc: Bucharest Comedy Week – primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala! Evenimentul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm si de bucurie, un generator inepuizabil de zambete ce vor transforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.

Organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente din cadrul proiectuluianiversar Bucuresti – 555 de ani – o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti.

Aidoma altor capitale, Bucurestiul va gazdui incepand din acest an un mare festival de comedie – Bucharest Comedy Week -un eveniment al umorului de calitate,fara precedent in Romania!Prima editie a festivalului promite un program diversificat de comedie contemporana, momente de stand-up comedy, reprezentatii stradale, filme, piese de teatru, activitati umoristice, improvizatii, glume si farse ce vorcuceri Capitala, oferindu-le bucurestenilor, fie ei locuitori sau vizitatori, o saptamana plina de umor in care zambetele si buna dispozitie vor depasi orice bariera lingvistica.Sali de cinema si de spectacol, teatre, terase, parcuri si chiar strazi vor gazdui momenteumoristice la care bucurestenii vor avea ocazia sa participe activ putand deveni in oriceclipa personaje principale. Comedia coboara de pe scena, printre oameni,si promiteacestorasurprize necontenite timp de o saptamana. Printre invitatii festivalului se vor numara cele mai promitatoare talente, cei mai indragiti comedianti romani, dar si cateva dintre cele mai cunoscute spectacole ale comediei internationale.

Amploarea evenimentului aduce cu sine si o diversitate a spectacolelor organizate, o varietate menita sa multumeasca publicul din Capitala, indiferent de gusturi, preferinte sau varsta, asigurand necesarul optim de veselie intr-o perioada in care tot mai multi uita sa zambeasca. Tuturor ne place sa radem si, totusi, parem mult prea ocupati sa mai luam rasul in serios. De altfel, aceasta este si misiunea evenimentului, aceea de a readuce buna dispozitie pe strazile bucurestene, pe chipurile oamenilor.Rasul este unuldintre cele mai simple lucruri in viata si totodata unul dintre cele mai frumoase daruri cu care omenirea a fost binecuvantata, umorul si gandirea pozitiva fiind cele mai eficiente remedii pentru stresul coditian. Bucharest Comedy Weekisi propune sa devina unul dintre principalele puncte de atractie, atat pentru bucuresteni, cat si pentru vizitatorii straini ai Capitalei, Bucurestiul putand deveni astfel una dintre cele mai vanate destinatii turistice pentru iubitorii de umor.  

Programul integral al festivalului, lista evenimentelor si a artistilor, precum si informatii suplimentare despre desfasurarea primei editii Bucharest Comedy Weekvor fi facute publice in curand pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/bucharestcomedyweek si site-ul evenimentului, www.bucharestcomedyweek.ro.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s