”Teodora, nu vrei tu să fii hostess la noi?” – a strigat Cristi din birou

Asta se întâmpla prin februarie când eram client fidel al teatrului În Culise şi îmi păstram banii de buzunar ca să pot merge la spectacole în weekend. După multe alte discuţii pe aceeaşi temă purtate de-a lungul timpului cu Cristi, am ajuns aici în birou scriind un articol despre munca mea. Nu ştiam de la bun început ce o să fac exact. Am fost puţin panicată ca nu cumva să dau greş sau să se dovedească că sunt mult mai incapabilă decât au crezut ei că sunt.

Acum lucrez déjà de o lună și jumătate în acest mediu de oameni buni. Ei nu ştiu, dar sunt foarte recunoscătoare că destinul ne-a făcut să ne întâlnim. În timp s-a dovedit că treaba mea de aici nu este foarte complicată, dar este o experienţă care ştiu că pe viitor mă va ajuta foarte mult. Am cunoscut oameni care îmi vor binele şi care ţin la mine. Am învăţat déjà unele lucruri foarte interesante. Am intrat uşor, uşor în viaţă alături de ei.

teodora rosu

Fac parte dintr-o familie frumoasă acum şi abia aştept să deschidem acest nou spațiu. Mă bucură faptul că acum lumea mă va cunoaşte ca o părticică mică de “Culise”.  În fiecare dimineaţă mă întâmpină zâmbetul fresh al Vaniei, iar seara plec abia după ce îmi oferă Cristi o îmbrăţişare caldă. Îmi place să îi alint Mama Vania şi Tata Cristi. Cu actorii încă nu am apucat să petrec foarte mult timp, însă suntem prieteni şi ştiu că atunci când ne vom cunoaşte mai bine îmi vor fi fraţi mai mari care mă vor învăţa multe.

Pentru necunoscători simt nevoia să afirm: “Culisele Culiselor sunt la fel de prietenoase precum se văd din-afară.”

Sunt asistent de PR şi în curând hostess. Adică mă ocup de reţelele de socializare şi mai multe chestii care ţin de comunicare, iar după ce deschidem noul În Culise o să vă întâmpin pe voi, clienţi fideli sau curioşi, şi o să încerc să fiu cât mai amabilă şi drăguţă.

Cam atât am avut să zic, şi vă mai spun o dată că mă bucur că mi s-a oferit şansa să cunosc aceşti oameni şi chiar să lucrez cu ei.

Mai este ceva de adăugat totuşi, ceva ce ar trebui să ştiţi.

“În Culise se întâmplă minuni.”

Articol realizat de Teodora Roșu – citiți mai multe pe blogul ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s