În tabără cu filmul documentar

Greu de crezut, dar se mai organizează și evenimente interesante prin țară. Cum ar fi o tabără de creație pe timp de vară dedicată pasionaților și realizatorilor de film documentar.

Îți dai seama? Acei puțini oameni care încă mai au o pasiune pentru tot ce înseamnă film documentar se pot aduna într-un singur loc să problematizeze și să-și exerseze talentul alături de alți pasionați. Nici măcar nu contează unde se întâmplă, ci că SE ÎNTÂMPLĂ. Important e să ajungă informația la oamenii potriviți și acest proiect simpatic să aibă loc.

Se caută 7-10 participanți (între 18 și 35 de ani) care au lucrat sau studiează în domeniul filmului documentar și dețin o cameră de filmat potrivită pentru astfel de filme (până la urmă, poți chiar să împrumuți una dacă nu ai). Masa, cazarea și transportul sunt asigurate (la final se achită doar o taxă în valoare de 200 de lei). Dar mai multe detalii găsiți pe site-ul organizatorilor: ARTOTECA. Gazda evenimentului va fi Conacul Otetelișanu, din județul Vâlcea.

Noi am găsit informația în acest articol, așa că fiți pe fază… Artoteca se ocupă de evenimente care merită atenția noastră.

artoteca tabara de film documentar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s