Liber la spectacol

Se întâmplă câteodată să ai chef de o ieșire, dar să n-ai bani. Și-atunci variantele sunt limitate…. când nu știi despre evenimentele cu intrare liberă. O să-ți mai dau, din când în când, ponturi. 🙂 Pentru săptămâna aceasta am găsit:

Marți, 20 și 26  Mai, de la ora 21:30, la Teatrul În Culise

Mi-au făcut cu ochiul cinci fete care-și spun iELE și au înființat prima trupă feminină de improvizație. Adriana Bordeanu, Camelia Pintilie, Juli Nagy, Victoria Răileanu, Delia Riciu (Master of Ceremony). Și intrarea este liberă.

iELE - show de improvizație mic

 

 

        Trăim prin joc. Trăim altfel datorită jocului. Ne pierdem în el şi trăim mai bine, vedem mai mult,   simţim intens. Jocul face jocurile. Lasă-te şi tu prins în el ! Vino În Culise şi fii parte la show-ul primei trupe feminine de teatru de improvizaţie din Romania- Trupa iELE. Nu avem scenariu, nu avem regie sau altceva pregatit dinainte, avem doar o imaginaţie bogata şi o poftă nebună de joc, ca doar suntem iELE. Te aşteptăm să te convingi.

Vineri, 30 Mai, de la ora 21:30, în La Scena

Aici am găsit câțiva actori tineri care s-au apucat de Stand Up Comedy. Personal, cred mai mult în actorii-comedianți decât în comedianții cu alte meserii pentru că actorii știu ce înseamnă spectacol și nu-și permit să se urce pe scenă așa orișicum. Alexandru Minculescu, Maria Popovici și Florin Frățilă (actori ai Teatrului În Culise) împreună cu Alex Șerban fac stand up comedy ”moca”. Să le-acordăm o șansă!

stand up maria mincu la scena mic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s